Kuljetuslaatikot

Bluewheels-pyörät musiikki- ja tapahtuma-alalla

Kuljetuslaatikot, eli ns ”roudauslaatikot” ovat kestäviä koteloita ja laukkuja, joiden avulla kuljetat varusteita ja laitteita turvallisesti. Niistä on saatavilla useita eri malleja. Ne ovat täydellinen ratkaisu elektroniikkaelementtien, laitteiden ja muiden monitahoisten kohteiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Niitä käytetään monilla eri aloilla. Yleisimmin näitä koteloita näkee musiikki- ja elokuvateollisuudessa, tapahtumatuotannossa, lääketekniikassa ja koneenrakentamisessa sekä messurakentamisessa ja monissa muissa kohteissa.

Jotta niiden kuljettaminen olisi helpompaa, suuret kotelot varustetaan kiinteillä pyörillä. Tähän käytetään usein niin sanottuja Bluewheels-pyöriä, eli pyöriä, joissa on erittäin pehmeä sininen juoksupinta. Pyörän tärkeimmät ominaisuudet ovat suuri kantavuus, pieni vierintävastus ja erittäin pehmeä juoksupinta, joka suojaa kuljetettavia tavaroita. Bluewheels-pyörät varustetaan usein lukituksella, jotta kotelo saadaan lukittua pitävästi paikalleen.

Flightcase-kotelojen pyöriin soveltuu erityisen hyvin korkealaatuinen elastinen ”Blickle EasyRoll” -umpikumi, jolla on vakioumpikumiin verrattuna erittäin suuri kantavuus ja erittäin pieni vierintävastus. Polyamidikeskiöön yhdistettynä nämä vulkanoidut elastiset umpikumirenkaat (POEV-sarja) tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen kokoluokassa 100–125 mm. Niiden kovuus on 65° Shore A.

Ovatko vaimennusominaisuudet ja vähäinen melu tärkeitä käyttökohteessasi?

Siinä tapauksessa ”SoftMotion”-sarjamme on oikea valinta tarpeisiisi. Paksun juoksupintansa ja pehmeytensä (55° Shore A) ansiosta nämä POES-pyörät ovat erinomainen ratkaisu, kun tarvitaan ajomukavuutta ja melutason vaimennusta. 

Lisäksi pyörän automaattinen kulkusuunnan palautus (RIR) on monille kuljetuslaatikkovalmistajille tärkeä ominaisuus, sillä se mahdollistaa pinoamisen ja säästää siten tilaa.