Työkaluvaunut

Liikkuva säilytysratkaisu työkaluille

Työkaluvaunu on olennainen osa monien korjaamoiden arkea. Se pitää työkalut järjestyksessä ja joustavasti käsillä. Siirrettävänä säilytysratkaisuna se soveltuu kaikenlaisille työkaluille ja laitteille. Laadukkailla pyörillä varustetun työkaluvaunun voi työntää juuri sinne, missä tällä hetkellä työskennellään.

Työkaluvaunujen käytössä ergonomia on erityisen tärkeää. Koneita koottaessa ja korjaamossa työskenneltäessä on jatkuvasti liikuteltava raskaita työkaluja – ja usein vieläpä pitkiä matkoja, mikä rasittaa asentajaa entisestään. Rasittavuutta voidaan kuitenkin alentaa käyttämällä työkaluvaunuissa oikeanlaisia kevyesti rullaavia pyöriä. Näin myös tehokkuus ja ergonomia paranevat. 

Työkaluvaunupyörien juoksupintamateriaalina on toimivuutensa osoittanut vakioumpikumi. VPP- ja V-sarjojen pehmeä juoksupinta takaa myös raskaammilla kuormilla erittäin hiljaisen käytön ja hyvän ajomukavuuden. Jos painopisteenä ovat erityisen kevyt käyttö ja hyvä ergonomia, suosittelemme POEV-sarjan pyöriä. Erittäin korkealaatuisen elastisen ”Blickle EasyRoll”-umpikumijuoksupintansa ansiosta niitä käytetäänkin usein juuri työkaluvaunuissa. Erinomaisen ajomukavuuden lisäksi niiden vierintävastus on varsin alhainen, mikä vähentää käyttäjään kohdistuvaa kuormitusta ja parantaa ergonomiaa.