Trukit

Pitkä yhteistyö nimekkäiden valmistajien kanssa

Trukit ovat materiaalinkäsittelyajoneuvoja, joita käytetään useasti yrityksen sisäisessä tavaraliikenteessä. Ne on yleensä varustettu nostolaitteilla, joilla voi pinota esimerkiksi lavoja tai lavahäkkejä päällekkäin. Tavallisten haarukkatrukkien lisäksi on olemassa erikoistrukkeja, kuten keräilytrukkeja, kapeakäytävätrukkeja ja kylkitrukkeja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin.

Materiaalinkuljetusajoneuvojen suuren valikoiman ja käyttöolosuhteiden laajuuden takia trukkien ja kuljetusajoneuvojen ajokoneistojen osille asetetaan moninaisia ja yksilöllisiä vaatimuksia. Näihin vaatimuksiin kuuluvat tarkat kiinnityskohtiin ja tilantarpeeseen liittyvät mitat, ajoneuvokohtaiset jousitus- ja vaimennusominaisuudet sekä pyörien suuri dynaaminen kuormitettavuus.

Pystymme tarjoamaan erikoisratkaisuja kaikkiin käyttökohteisiin. Tässä hyödynnämme monivuotista kokemustamme yhteistyöstä useiden nimekkäiden trukkivalmistajien kanssa. Polyuretaanijousilla varustetut jousitetut kääntöpyörät, korkeussäädettävät tukipyörät, hydraulisilla vaimentimilla varustetut tukipyörät, kallistuksenvakaajat säädettävällä jousivoimalla ja muut vastaavat ratkaisut vaikuttavat oleellisesti siihen, että vetopyörien alustaan kohdistama paine ja siten myös pito on optimaalinen. Lisäksi korkealaatuiset Blickle Extrathane- ja Blickle Besthane -juoksupinnat ja laadukas Vulkollan-polyuretaanielastomeeri mahdollistavat suuren dynaamisen kuormitettavuuden, jälkiä jättämättömän käytön ja korkean leikkaus- ja jatkorepeämislujuuden.