Blicklen kotisivut on uudistettu

Uusi verkkosivusto. Uusi tuotehaku. Uusi ulkoasu.

Blicklen uudella verkkosivustolla on uusi ulkoasu, mutta myös sen käytettävyyttä on parannettu. Kaikki löytävät uusilta sivuilta etsimänsä. Oli kyseessä sitten uudistettu toimitusvalikoima, paranneltu sivustohaku tai uudistettu Tuotehaku, kaikki tiet vievät kohti oikeaa tuotetta nopeasti ja helposti.

Tuotehaussa on ensin kolme vaihtoehtoa: tuotteen tyyppi, tuotesarja tai käyttöolosuhteet. Toisessa vaiheessa vasemmalla sivulla on useita suodatinvaihtoehtoja, joilla hakua voi tarkentaa. Niiden joukossa on myös kantavuuslaskuri.

Uudistetut pyöräsarjat (entinen toimitusvalikoima) tarjoavat runsaasti tietoa luettelon luvuista ja niiden sarjoista. Perustuotteet on nähtävissä taulukkomuodossa tuotetyypin ja kiinnitysmenetelmän mukaan lajiteltuna. Tästä näkymästä voit myös suoraan siirtyä kyseisten pyörien lähempään tarkasteluun. Tämä otsikko on oikea aloituspiste kaikille, jotka haluavat yleiskatsauksen Blicklen tuotevalikoimaan.

Myös käyttökohde on suuremmassa osassa Blicklen uudistetulla sivustolla. Pyörien eri käyttökohteista kerrotaan kattavasti konkreettisin esimerkein. Asiakastarinat valottavat lisäksi Blickle-pyörien tosiasiallisia käyttöympäristöjä.

Uutta on myös kattava pyöräopas. Se ei ole enää pelkkä PDF-tiedosto, vaan se on integroitu osaksi koko sivustoa. Tähän pyörien viiteopukseen tutustuminen kannattaa aina!

CAD-tiedostoja voi nyt ladata tuotesivun lisäksi keskitetystä CAD-latauspalvelustamme. Tarjoamme kaikista tuotteista viisi eri CAD-tiedostomuotoa ladattavaksi koneellesi ilmaiseksi. Eikö sinulla vielä ole käyttäjätunnuksia? – Siirry tästä rekisteröintiin.

Voit käyttää kaikkia toimintoja myös tabletilta ja älypuhelimilta, joten voit hyödyntää sivustoa täysipainoisesti myös tien päällä ollessasi.

Uusi sivusto perustuu uusimpaan tekniikkaan, joten se on erittäin turvallinen ja suorituskykyinen. Mikään ei siis estä nopeaa ja turvallista surffailua Blicklen sivustolla.