G16 – uusi tuoteluettelo on ilmestynyt

635 sivua pyöriä kaikkiin käyttökohteisiin

Uusi tuoteluettelomme käsittää 635 sivua pyöriä, joiden joukosta jokainen löytää tarpeisiinsa sopivan pyörän tai ohjausrullan. Aiempaan luetteloon verrattuna tuotevalikoima on kasvanut huomattavasti: mukana on 17 uutta irtopyöräsarjaa ja 74 uutta rungollista pyöräsarjaa. G16-luettelossa on 30 000 tuotetta 635 sivulla. Ei ainoastaan POTHS-, ALB- ja POBS-sarjat, vaan myös aivan uudet tuttavuudet, kuten FLOW-muovipyörät ja Vulkollan®-polyuretaanipyörät on nyt otettu vakiotuotevalikoimaan. Myös kattava nostopyörienvalikoima löytyy nyt luettelostamme.

Koska antistaattisten ja puolijohtavien pyörien merkitys on viime vuosina lisääntynyt, myös uudesta Blicklen luettelosta löytyy oma lukunsa niille niilleAntistaattiset ja puolijohtavat pyörät, joka on suunniteltu juuri näihin tarpeisiin. Myös raskaan sarjan pyöristä löytyy uutuuksia: raskaan sarjan pyörät LSD-GSPO 500 PR vakuuttavat 30 000 kg:n kantavuudellaan.
Kiinnostaako työturvallisuus? Siinä tapauksessa meillä on sinulle tarjottavaa. Blicklen FS-varvassuoja on nimittäin otettu useisiin vakiotuotevalikoiman runkosarjoihin.

Vakiotuotteiden lisäksi uudesta luettelosta löytyy runsaasti enemmän erikoistuotteita. Niissä perehdytään yleisimmin kysyttyihin erikoisratkaisuihin, kuten jarru- ja lukitusjärjestelmiin sekä pyöräsyhdistelmiin. Luettelossa esitellään myös modulaarinen sähkökäyttöinen ErgoMove-voimansiirtojärjestelmämme. Jos siis arvostat ergonomista työskentelyä ja haluat panostaa työterveyteen, näihin sivuihin kannattaa tutustua.

Jos et löydä tarvitsemaasi vakiotuotevalikoimastamme, asiantuntijamme työstävät mielellään kanssasi yksilöllisen erikoisratkaisun. Jos haluat tutustua jo toteuttamiimme erikoisratkaisuihin, löydät yleiskatsauksen tästä – niin ikään verkosta. Voit myös kertoa meille tarpeistasi yhteydenottolomakkeellamme.