Blicklen raskaan sarjan pyörät kaikkiin tarpeisiin

Raskaat kuormat liikkeelle helposti

Made in Germany – Blicklen raskaan sarjan pyörät tunnetaan erittäin korkeasta laadustaan ja kestävyydestään, ja niitä käytetään mitä erilaisimmilla aloilla ympäri maailman. Erityisen suosittuja ne ovat sisälogistiikassa ja koneenrakennuksessa. Raskaan sarjan pyörien valmistamisessa on kyse ennen kaikkea tuotekehitysosaamisesta, korkealaatuisista rakenneosista ja vankasta rakenteesta. Juuri nämä asiat erottavatkin Blicklen laajan vakiotuotevalikoiman kilpailijoista. Raskaan sarjan pyörät polyamidista tai teräksestä, elastisilla umpikumirenkailla tai polyuretaanijuoksupinnalla – Blicklen raskaan sarjan pyörien kantokyky on jopa 50 000 kiloa ja halkaisija aina 1 000 mm:iin asti. Seuraavassa taulukossa on yleisesittely laajasta raskaan sarjan pyörien tuotevalikoimastamme ja erityyppisistä pyöristä:

Turvallisuus etusijalla 

Raskaan sarjan pyörät mahdollistavat muutakin kuin vain raskaiden kuormien helpon liikuttelun. Sopivalla lukituksella varustettuna ne myös tekevät kohteesta äärimmäisen tukevan. Seuraavat lukitusjärjestelmät sopivat raskaaseen käyttöön:

  • etupuolen lukitusjärjestelmät (stop-top, Radstop)
  • jättöpuolen lukitusjärjestelmät (stop-fix, käsikäyttöinen Radstop)
  • paikallaan pysyvät lukitusjärjestelmät (ideal-stop, central-stop)

Saiko raskaan sarjan pyörien valtava tarjonta pääsi pyörälle? Siinä tapauksessa Blicklen tuotehaku voi auttaa oikean tuotteen löytämisessä. Sen avulla voit suodattaa tuotteita ominaisuuksien mukaan ja näin rajata valikoimaa vain tarpeitasi vastaaviin tuotteisiin.

Räätälöityjä erikoisratkaisuja käyttökohteeseesi

Tavoitteemme on tarjota jokaiseen tarpeeseen mahdollisimman täydellisesti soveltuva pyörä. Laajalla kokemuksellamme ja asiantuntemuksellamme suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa optimaalisen raskaan sarjan pyörän. Asiakas kertoo vaatimuksensa ja me toteutamme ne – ensimmäisistä mittapiirroksista lujuuslaskelmien kautta todelliseen tuotantoon. Toiminnanohjausjärjestelmämme, modernit ja automatisoidut valmistus- ja testausjärjestelyt sekä ensimmäisen ja viimeisen työkappaleen tarkastukset ja työntekijöiden itse tekemät pistokokeet varmistavat prosessiemme luotettavuuden ja tuotteidemme laadun – Made in Germany.

Etsitkö tarpeisiisi optimaalisesti sopivaa raskaan sarjan pyörää? Ota siinä tapauksessa yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi!

Haluatko tutustua jo toteuttamiimme erikoisratkaisuihin? Tutustu siis asiakastarinoihimme.