Blickle yhdistää

Raskaan sarjan Blickle Besthane® -polyuretaanipyörä valurautakeskiöllä, GB 500x80/60K-921269

Asiakas

... on saksalainen vuonna 1951 perustettu yritys. Yritys kuuluu maailman johtaviin vaijeri- ja kaapeliteollisuudelle koneita tarjoaviin langanvetokoneiden ja –laitteistojen valmistajiin. Yritys tarjoaa ratkaisuja useille eri aloille valmistamalla koneita metallilangan vetoon, hehkutukseen, galvaaniseen pinnoittamiseen ja punomiseen.

Vaatimukset

Aiemmin asiakas käytti pääasiassa kilpailijan valmistamia Vulkollan® -erikoispyöriä. Asiakkaan vaatimus oli, että tarjoamme pyörää joka niin mitoiltaan kuin materiaaliltaankin vastaa täysin aiempaa pyörää. Pyörän erikoisuutena on juoksupinnan V-ura, jotta sitä voidaan käyttää vaijeri- tai kaapelikoneessa kääntöpyöränä. Materiaalin ja mittojen lisäksi oli tärkeää saavuttaa hyvä kulutuskestävyys, koska pyörän urassa kulki jatkuvasti vaijeri tai kaapeli.


Ratkaisu

Raskaan sarjan Blickle Besthane® -polyuretaanipyörä valurautakeskiöllä GB 500x80/60K-921269

Teknisten lähtökohtien ja pitkien testien jälkeen suosittelimme valurautakeskiöistä raskaan sarjan Blickle Besthane® -polyuretaanipyörää. Tällaisessa käyttökohteessa osoittautui Blickle Besthane® olevan materiaalina täysin vastaava kuin Vulkollan®, mutta siitä koitui asiakkaalle myös hintaetua.


Lopputulos

Asiakas on uusiin Blickle-pyöriin täysin tyytyväinen. Käyttämällä Blickle Besthane® -juoksupintaa ja valurautakeskiötä sai asiakas erittäin kulutusta kestävän pyörän huomattavalla hankintakustannusten säästöllä.

GB 500x80/60K-921269, edut ja tekniset tiedot