Asiakastarinat: koneen - ja järjestelmärakentaminen

Vakiokomponentit koneissa ja laitteissa

Blickle ErgoMove käytössä

ErgoMove 1000 tekee vaikutuksen erikoiskuljetusjärjestelmällä

WDW Waagen- und Dosiertechnik GmbH, jonka kotipaikka on Vechta, Niedersachsen, on kehittänyt vuodesta 1995 lähtien räätälöityjä ratkaisuja punnitus- ja annostelutekniikkaan, näytteenottoon ja erikoiskoneiden rakentamiseen.
Blickle säiliörulla

Avaruuslentojen hyötykuorman valmistelun optimointi

Airworks Srl, jonka pääkonttori sijaitsee Goriziassa, on innovatiivisia järjestelmiä suunnitteleva itsenäinen insinööritoimisto. Se kehittää poikkeuksellisia teknologioita astronomian, avaruuslentojen, [...] 

Success Story LS

Hitsatusta teräksestä valmistetut raskaan sarjan kääntöpyörät lakaisukoneisiin ulkokäyttöön

Perunannostokoneista hiekoitus- ja ruiskutuskoneisiin ja auroihin: Alankomaalainen Zonderland Constructie B.V., jonka pääkonttori sijaitsee Jouressa, on erikoistunut korkealaatuisten maatalouskoneiden valmistamiseen.
Kiskourien puhdistinlaite

Siisti ratkaisu

Asiakas valmistaa ajoneuvoja ja koneita kaupunkien puhtaanapitoon, etenkin katujen ja viemäreiden puhdistukseen. Sen kotipaikka on Itävallassa. Yritys perustettiin yli 50 vuotta sitten, ja se työllistää tällä hetkellä noin 50 henkilöä.
Korkeajännitekaapeli

Blicklen pyöriä käytetään Tukholman merialueilla toteutettavassa sähkönjakeluprojektissa.

Asiakas rakentaa ja käyttää korkeajännite- ja matalajännitejärjestelmiä sekä vastaa katujen, rautateiden ja lentoliikennejärjestelmien sähkönjakelusta Norjassa ja Ruotsissa.
Kaapeli

Blickle yhdistää

Asiakas on saksalainen vuonna 1951 perustettu yritys. Yritys kuuluu maailman johtaviin vaijeri- ja kaapeliteollisuudelle koneita tarjoaviin langanvetokoneiden ja –laitteistojen valmistajiin.
Terästorni

Värähtelyvapaata pyöritystä järeillä kuormilla

Asiakas on tanskalainen vuonna 2005 perustettu yritys, joka toimittaa erilaisia ratkaisuja tuulivoimalateollisuuden tarpeisiin, kuten esimerkiksi hitsauslaitteistot ja käsittelyjärjestelmät turbiinimastojen ja muiden tuulivoimalaelementtien valmistamiseksi.
Digitaalitulostimen moottoriyksikkö Blicklen raskaan sarjan ALBS-pyörällä

Blicklen ratkaisu mahdollistaa huippulaadukkaan design-laattojen painannan

Asiaka on Italiassa pääkonttoriaan pitävä yritys, joka on erikoistunut keraamisten laattojen lasitus- ja koristeluteknologian valmistamiseen ja toimittamiseen. Vuonna 2010 perustettu yritys on sekä perinteisen lasituksen että digitaalisen koristelun huippunimiä.