Blicklen pyöriä käytetään Tukholman merialueilla toteutettavassa sähkönjakeluprojektissa

Raskaan sarjan valupolyamidipyörä GSPO 600/100PR

Asiakas

… rakentaa ja käyttää korkeajännite- ja matalajännitejärjestelmiä sekä vastaa katujen, rautateiden ja lentoliikennejärjestelmien sähkönjakelusta Norjassa ja Ruotsissa. Yrityksen ydintoiminta koostuu sähkönjakelujärjestelmien suunnittelusta, asennuksesta, ohjauksesta, huollosta ja korjaamisesta. Yritys työllistää noin 350 henkilöä, ja sen pääkonttori on Norjassa.

Käyttökohde

Pyörää käytetään korkeajännitekaapelin tukirullana kaapelikelassa, jonka koko on 4 x 7 metriä. Auki kierretty kaapeli asennetaan myöhemmin merikaapelijärjestelmään, joten se on erityisen pitkä ja raskas. Siksi asiakkaalle oli erityisen tärkeää, että pyörät kestävät jopa 20 tonnin painon. Koska työkohde on pääosin ulkona ja meren läheisyydessä, asiakas edellytti myös, että pyörien on kestettävä kosteutta, suolaista meri-ilmaa ja Ruotsin kylmiä talvioloja. Tiukasta aikataulusta johtuen ehdotustamme ei ehditty testaamaan riittävästi, mikä loi oman haasteensa projektille.

Ratkaisumme vakiotuotevalikoimasta

Schwerlast-Rad aus Gusspolyamid GSPO 600/100PR

Suurten kantavuusvaatimusten vuoksi Blicklen asiantuntijat päätyivät käyttämään raskaan sarjan valupolyamidipyöriä GSPO 600/100PR. Nämä kulutusta erittäin hyvin kestävät pyörät soveltuvat käytettäviksi myös kovilla pakkasilla.


Lopputulos

Asiakas vakuuttui Blicklen poikkeuksellisesta palvelusta ja perusteellisesta neuvonnasta.

Nämä ajoissa toimitetut pyörät ovat nyt tärkeä osa merikaapeliprojektia, joka tuo korkeajännitevirtaa koko Tukholman alueelle.


GSPO 600/100PR -pyörien tekniset tiedot ja edut

  • Korkealaatuista, murtolujaa, sitkeää ja tiivistä valupolyamidia
  • Erittäin hyvä kantavuus
  • Erittäin hyvä kulutuksen kesto