Buggy Board ja paras ajomukavuus

Kääntöpyörä LER-POES 100KF-SG ja SoftMotion-pyörä

Asiakas

Baijerissa kotipaikkaansa pitävä Angelcab GmbH on erikoistunut lastenvaunujen ja lisävarusteiden valmistamiseen ja sitoutunut käyttämään siinä luonnon materiaaleja, teknisiä innovaatioita, toimivaa designia ja perinteistä käsityötaitoa. Valmistajan haaste on täyttää tiukat laatustandardit ja toimia samalla sosiaalisesti ja ekologisesti vastuullisella tavalla.

Haaste

Angelcab tarjoaa lastenvaunuihin valinnaisena lisävarusteena isommille sisaruksille tarkoitettuja seisomalautoja, joita kutsutaan nimellä Buggy Board. Lauta kiinnitetään lastenvaunujen takaosaan ja sen voi kääntää tarvittaessa alas, jolloin vanhempi lapsikin voi matkustaa vaunujen kyydissä. Tätä varten Buggy Boardin pohjassa on kaksi pyörää. Niitäkin koskevat vaatimukset ovat tiukkoja: Vierintämelun on oltava pieni, jotta nukkuva vauva ei herää. Lisäksi kyydissäolon tulisi olla mukavaa seisovalle lapselle. Pyörien vierintävastuksen tulee lisäksi olla mahdollisimman pieni, jotta vaunuja olisi edelleen kevyt työntää myös Buggy Boardin kanssa.


Ratkaisu

Lenkrolle mit SoftMotion RadAngelcab käyttää tätä varten Blicklen SoftMotion-sarjan pehmytkumipyöriä. Pyörät yhdistävät parhaan ajomukavuuden ja optimaalisen vaimennuksen ja vähentävät melua selvästi. SoftMotion-sarjassa käytetään erityisen paksua erikoisjuoksupintaa, joka on valmistettu korkealaatuisesta elastisesta umpikumista. Sen ansiosta ne ikään kuin lähes liukuvat tasaisesti ja hiljaisesti pinnan yllä. Niiden mukautuva muoto takaa pienemmän vierintä- ja kääntövastuksen sekä rauhallisen ajon. Blickle oli ainoa palveluntarjoaja, joka pystyi täyttämään Angelcabin kaikki vaatimukset.


Lopputulos

Lastenvaunuvalmistaja arvostaa Blicklen pyörien etuja, joiden ansiosta Buggy Board -laudat liikkuvat helposti ja tärinöittä lähestulkoon jokaisella alustalla. Vaunujen työntäjän tarvitsee käyttää vain vähän voimaa, ja erinomaisen vaimennuksen ansiosta lapsi matkustaa mukavasti kyydissä. Pyörien pieni meluntuotto takaa, ettei vaunuissa uinailevan vauvan uni häiriinny. Korkealaatuiset ja pitkäikäiset Blickle-komponentit sopivat siten optimaalisesti yhteen Angelcabin laatuun ja kestävyyteen keskittyvän liikeidean kanssa. Buggy Board -lautojen valmistaja hyötyy myös siitä, että pyörät kuuluvat Blicklen vakiotoimitusvalikoimaan.

Edut: 921771 LER-POES 100KF-SG

  • Hiljainen kulku ja hyvä iskunvaimennus (55 Shore A)
  • Pieni vierintävastus korkealaatuisen kumiseoksen ja juoksupinnan joustavan geometrian ansiosta
  • Nopea saatavuus vakiotoimitusvalikoimasta