Siisti ratkaisu

Raskaan sarjan ilmakumipyörät PS 430/30-90K ja kiskopyörät SPK 250K

Asiakas

... valmistaa ajoneuvoja ja koneita kaupunkien puhtaanapitoon, etenkin katujen ja viemäreiden puhdistukseen. Sen kotipaikka on Itävallassa. Yritys perustettiin yli 50 vuotta sitten, ja se työllistää tällä hetkellä noin 50 henkilöä. Valikoimaan sisältyy tilavuudeltaan 1–12 m³:n imulakaisukoneita, kadunpesulaitteita, erikoiskoneita kuten kiskourien puhdistimia ja suuri määrä erikoislisävarusteita.

Käyttökohde

Ajoneuvo- ja konevalmistajalla on valikoimassaan useita lakaisukoneita, joissa on Blicklen pyörät. Erikoisuutena on erityisesti suunniteltu kiskourien puhdistuslaite, joka voidaan kytkeä suoraan jokaisen vetokoukullisen ja käyttöön tarvittavan pneumatiikka-, hydrauliikka- ja vesilaitteen sisältävän vetoajoneuvon perään. Perässä hinattava laite on kehitelty raitiovaunukiskoille ja se on osoittautunut toimivaksi maailmanlaajuisesti eri suurkaupungeissa, kuten Stuttgartissa, Saarbrückenissä, Riiassa ja Qatarin Dohassa.

Käytössä laite lasketaan kiskoon pneumaattisesti. Kiskourien puhdistusvaunuun on asennettu neljä kuulalaakeroitua Blickle kiskopyörää SPK 250K. Käyttö jopa nopeudella 25 km/h onnistuu kahden pneumaattisesti nostettavan ja laskettavan juoksupyörän – Blickle raskaan sarjan PS-ilmakumipyörän - ansiosta.


Ratkaisumme vakiotuotevalikoimasta

Raskaan sarjan ilmakumipyörät PS 430/30-90K ja kiskopyörät SPK 250K

Molemmat PS-sarjan halkaisijaltaan 420 mm:n juoksupyörät sopivat mitä parhaimmin ulkokäyttöön. Ne ovat erityisen lattiaystävällisiä, ääntävaimentavia ja kestävät useita aggressiivisia aineita. Raskaan sarjan ilmakumipyörien PS 430/30-90K kantavuus on jopa 500 kg 25 km:n tuntinopeudella. Koska koko kantavuutta ei tässä käytössä hyödynnetä täysin, asiakas on määrittänyt (omalla vastuullaan) enimmäisnopeudeksi jopa 40 km/h.

Erittäin kulutusta kestävät, vankasta suomugrafiittivaluraudasta. valmistetut kiskopyörät SPK 250K takaavat tasaisen ja vakaan kulun kiskoilla. Valurautaisten pyörien vierintävastus on vähäinen, ja ne kestävät jopa 120 celsiusasteen lämpötiloja, mikä on eduksi kiskoilla kulkemisesta aiheutuvan hankauslämmön vuoksi.


Lopputulos

Puhdistuskonevalmistaja saa kaikki tarvitsemansa pyörätyypit yhdeltä toimittajalta. Paras Blickle-laatu ja nopeat toimitusajat on taattu. Hallinto- ja reklamaatiokustannuksetkin saadaan näin minimoitua.

Tekniset tiedot ja tuotteen edut

PS 430/30-90K:

  • Sopii mitä parhaimmin ulkokäyttöön, sillä on lattiaystävällinen ja ääntävaimentava ja kestää useita aggressiivisia aineita
  • Sopii suuremmille nopeuksille (kantavuus 500 kg nopeudella 25 km/h)

SPK 250K:

  • Erittäin hyvä kulutuksen kesto, sillä on vankkaa suomugrafiittivalurautaa
  • Pieni vierintävastus
  • Lämpötilankesto jopa +120 °C