Ruostumattomat Blickle-pyörät pihakeittiöihin

POTH-pyörät LEXR-POTH 125XKF-FI-AS-957554

Asiakas

... valmistaa pihakeittiöitä. Yrityksen konsepti on ruostumattomasta teräksestä valmistetut, laadukkaat säänkestävät keittiöt, jotka ovat ulkona ympäri vuoden. Kaikki keittiömoduulit ja -komponentit valmistetaan teollisen tuotannon ja käsityön yhteistyönä. Yrityksen kotipaikka ja tuotantopaikka sijaitsee Ostwestfalenissa. Myynti toteutuu keittiöliikkeiden kautta.

Haaste

Peruskokoonpanossa pihakeittiöissä on kiinteät jalat. Koska monet asiakkaat halusivat kuitenkin joustavuutta paikan valintaan, pyörällisiäkin keittiömoduuleja on saatavana. Pyörien rakenteen on siksi täysin sovelluttava kosteisiin oloihin, joissa lämpötilanvaihtelut ovat suuria.

Tähän asti yritys oli käyttänyt kilpailijan alumiinivanteisia pyöriä. Sään vaikutuksesta niissä oli kuitenkin ilmennyt pian korroosiota. Tämä oli nähtävissä alumiinin syöpymisenä. Pyörät eivät soveltuneet keittiövalmistajan käyttöön myöskään jäykän lukitusvivun vuoksi.

Asiakas toivoi meiltä korroosionkestäviä pyöriä, joiden lukitusvipu on herkkäliikkeinen ja laakeri suojattu. Siten ehkäistäisiin pyörän suojien vaurioituminen sisään pääsevän sadeveden jäätyessä. Lisäksi asiakas toivoi logoaan näkyviin pyörän suojaan.


Ratkaisu

Ruostumaton pyörä LEXR-POTH 125XKF-FI-AS-957554 Ruostumaton pyörä LEXR-POTH 125XKF-AS

Suosittelimme asiakkaalle pyörää, jossa on polyamidikeskiö ja antistaattinen juoksupinta termoplastista polyuretaania. Tätä varten suunniteltiin POTH-pyörä jossa on pyörän suoja ruostumatonta terästä. Asiakkaan logo on laserkaiverrettu suojaan. Sen lisäksi pyörässä on korkealaatuinen ruostumatonta terästä oleva runko, jossa on keskiöreikä, ruostumaton kuulalaakeri sekä herkkäliikkeinen Blicklen stop-fix-pyörä- ja kääntölukitus.


Lopputulos

Asiakas sai herkkäliikkeiset ja säänkestävät huippuluokkaiset pyörät ja helppokäyttöisen FI-lukituksen. Antistaattinen juoksupinta takaa pihakeittiön turvallisuuden. Vastasimme asiakkaan toivomukseen nopeista toimitusajoista ja toteutimme pyörään korkealaatuisen logon. Ratkaisuumme LEXR-POTH 125XKF-FI-AS-957554 sopivasti saatavana on myös jarruttomia kääntöpyöriä LEXR-POTH 125XKFAS-957555.


LEXR-POTH 125XKFFI-AS-957554 -pyörien tekniset tiedot ja edut