Blicklen kääntöpyörät kaikkiin tarpeisiin

Sopiva kääntöpyörä jokaiseen käyttökohteeseen

Kääntöpyörät mahdollistavat koneiden, vaunujen ja laitteiden ohjaamisen. Ne ovat pyöriä, jotka kääntyvät pystyakselinsa ympäri. Niitä käytetään kääntymättömien kiintopyörien kanssa, jotka mahdollistavat vain suoran liikkeen. Kääntöpyörät koostuvat kääntörungosta ja siihen asennetusta pyörästä. Rungoista on saatavana useita eri kokoja ja materiaaleja muovista teräslevyyn ja ruostumattomaan teräkseen asti. Blickle tarjoaa asiakkailleen yli 60 kääntörunkosarjan valikoiman ja yli 80 vakiopyöräsarjaa, joiden joukosta löytyy optimaalinen kääntöpyörä kaikkiin käyttökohteisiin.

Etsitkö jotakin tiettyä tuotetta? Käytä tuotehakuamme! Rajaa hakuasi erilaisilla suodattimilla ja löydä tarpeisiisi sopiva kääntöpyörä.

Vaihtoehdot laajentavat tuotevalikoimaa

Vaunuun kiinnitetyt kääntöpyörät mahdollistavat helpon ohjaamisen – myös vaunun ollessa paikallaan. Tämän tason liikkuvuus ei kuitenkaan ole paras valinta käyttökohteisiin, joissa ajetaan pitkiä matkoja suoraan, sillä liikkuvuus heikentää suunnassa pysymistä ja tekee vaunun suoraan ajamisesta haastavampaa. Tästä syystä suurin osa vaunuista varustetaan lisäksi kiintopyörillä. Jos halutaan hyödyntää sekä kiintopyörän että kääntöpyörän ominaisuuksia yhdessä pyörässä, voi kääntörunkoon liittää suuntalukituksen. Kun suuntalukitus otetaan käyttöön, kääntökehän kääntöakseli lukittuu ja kääntöpyörästä tulee kiintopyörä. Kun suuntalukitus taas vapautetaan, kääntöpyörä pääsee jälleen kääntymään. Lisäksi saatavana on muitakin vaihtoehtoja, kuten stop-top-, ideal-stop- ja stop-fix-lukitukset, jotka lukitsevat kääntökehän lisäksi myös itse pyörän. Tällainen lukitus on mahdollista myös central-stop-lukituksen avulla. Se mahdollistaa lisäksi myös useiden pyörien lukitsemisen samanaikaisesti. Tällöin vaunu ei pääse enää liikkumaan, vaan pysyy tukevasti paikallaan.

Blicklen kääntöpyöriin on saatavana eri käyttötarkoituksia varten erilaisia kiinnitysjärjestelmiä, kuten kiinnityslevy, keskiöreikä, kiinnitystappi, kierretappi tai lukitustappi.

Kääntöpyörät – Made in Germany 

Blickle-kääntöpyörät ovat tinkimätöntä saksalaista laatua aina työkalujen ja koneiden valmistuksesta ja teräksen työstöstä muovin ruiskupuristukseen ja kokoonpanoon asti. Valmistamme kääntörunkomme itse alusta lähtien. Ja sama koskee myös kääntörunkoihin kiinnitettäviä pyöriä. Korkea laatu varmistetaan moderneilla ja automatisoiduilla valvontamenetelmillä sekä ensimmäisen ja viimeisen kappaleen tarkastuksella ja työntekijöiden omilla pistokokeilla.

Onko sinulla vielä kysyttävää? Oma yhteyshenkilösi auttaa mielellään tuotteen valinnassa!