Vallankumouksellinen liikkuvuus alumiiniprofiilijärjestelmille

Blicklen uudet alumiiniprofiilipyörät ovat joustavia, monipuolisia ja helppokäyttöisiä

Alumiiniprofiilijärjestelmistä on tullut välttämättömiä nykyaikaisessa koneen-, laitos- ja laiterakentamisessa. Blickle on nyt kehittänyt alumiiniprofiilipyörät, jotka nostavat nämä järjestelmät uudelle tasolle liikkuvuuden suhteen. Blicklen upouusi alumiiniprofiilipyörävalikoima asettaa standardit joustavuuden, monipuolisuuden ja käyttäjäystävällisyyden suhteen.

Blicklen insinöörit ovat kehittäneet kattavan vakiovalikoiman alumiiniprofiilipyöriä, jotka kattavat lähes loputtoman määrän erilaisia sovelluksia. Kehityksen ytimessä ovat kaksi tähän käyttöön suunniteltua kiinnityslevyä, jotka takaavat lähes universaalin sovitettavuuden mihin tahansa profiiliin. Tämä innovatiivinen muotoilu ilmentää yksinkertaisuuden ja toiminnallisuuden ydintä. Vakiovalikoima sisältää erilaisia teollisuuspyöriä, kuten kiintopyörät tai kääntöpyörät lukituksella tai ilman.

Blickle esittelee lisäksi ratkaisuja ympäristöihin, joissa on vältettävä sähköstaattista latausta. Sähköä johtavat alumiiniprofiilipyörät takaavat maksimaalisen turvallisuuden kuljetuksen aikana ja asettavat myös uusia standardeja luotettavuuden suhteen.