Blicklen kiintopyörät kaikkiin tarpeisiin

Sopiva kiintopyörä jokaiseen käyttökohteeseen

Yli 30 vakiovalikoimaan kuuluvaa kiintorunkosarjaa ja yli 80 pyöräsarjaa, eri kokoluokissa, materiaaleissa ja kantavuusluokissa – Blicklen kiintopyörävalikoima on erittäin kattava. Kiintopyörät koostuvat yleensä liikkumattomasta kiintorungosta ja siihen kiinnitetystä pyörästä. Kiintorunko ei ole siten kääntyvä. Siksi vaunut varustetaan usein näiden lisäksi kahdella kääntöpyörällä, jotka mahdollistavat kaarreajon ja yhdessä kiintopyörien kanssa huolehtivat siitä, että vaunu kulkee optimaalisesti suoraan.

Blicklen laajaan toimitusvalikoimaan kuuluu teräslevyrunkoisia, ruostumattomia ja muovisia kiintopyöriä, joiden kantokyky on jopa 30 000 kg.

Etsitkö jotakin tiettyä tuotetta? Käytä tuotehakuamme! Rajaa hakuasi erilaisilla suodattimilla ja löydä tarpeisiisi sopiva kiintopyörä.

Sähkökäyttöiset kiintopyörät parantavat ergonomiaa

Blicklen ErgoMove-tuotesarja tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden siirtää tai vetää jopa 4 000 kilon kuormia mahdollisimman pienellä voimankäytöllä. Koska työntekijöiden tarvitsee käyttää vaunun liikutteluun huomattavasti vähemmän voimaa kuin perinteisten työnnettävien vaunujen kanssa, sisälogistiset materiaalinsiirrot kuormittavat heitä huomattavasti vähemmän. ErgoMove-sarja on varustettu sähkökäyttöisillä kiintopyörillä ja integroidulla turvajarrulla, joka pitää vaunun turvallisesti paikallaan.

Made by Blickle

Markkinajohtajuuden eteen on tehtävä töitä – joka päivä. Meidän valintamme: Valmistamme tuotteemme itse, mikä näkyy laatuna. Työkalujen ja tuotantovälineiden valmistus on meillä omaa, aivan kuten niillä valmistettavat tuotteetkin. Kiintorungot teräslevystä, ruostumattomasta teräksestä ja muovista valmistetaan tehtaallamme Rosenfeldissä. Myös täysautomaattisesti kokoonpantujen kiintopyörien irtopyörät valmistetaan ja kootaan paikan päällä.

Onko sinulla vielä kysyttävää? Oma yhteyshenkilösi auttaa mielellään tuotteen valinnassa!