Blickle toimittaa pyöriä hengityskoneisiin

Muovikaksoispyörä LKDG-PUA 100G-RA-00 irtonaisella kierretapilla

Asiakas

… on high tech -yritys, joka tarjoaa virtuaalisimulaatioratkaisuja. Yritys kehittää yli 70 vuoden innovaatiokokemuksen turvin asiakaskokemuksen yhä uudelleen. Se tarjoaa mullistavia virtuaalitodellisuuteen perustuvia koulutusmahdollisuuksia siviili-ilmailulle, maanpuolustukselle ja turvallisuudelle sekä terveydenhuollolle. Yrityksen pääkonttori on Kanadan Montrealissa, ja sillä on noin 10 000 työntekijää ympäri maailman.


Käyttökohde

Kun koronapandemia puhkesi alkuvuonna 2020, Kanadan pääministeri Justin Trudeau käynnisti projektin 30 000 hengityskoneen valmistamiseksi Kanadassa. Asiakas osallistui huhtikuussa 2020 tarjouskilpailuun kyseisen hengityskoneen kehittämisestä ja sai Kanadan hallinnolta hyväksynnän valmistaa 8 200 liikuteltavaa hengityskonetta.

Tarvitessaan kattavaa käyttöopastusta hengityskoneisiin soveltuvista pyöristä asiakas kääntyi Blicklen puoleen. Jokaiseen laitteeseen piti asentaa neljä pyörää, jotta niitä voitiin liikutella joustavasti sairaaloissa. Tärkeitä ominaisuuksia olivat pyörien kantavuus ja vakaus sekä niiden kompakti rakennekorkeus, kemiallinen kestävyys ja suuri käyttäjäystävällisyys ulkoasultaan miellyttävänä kokonaisuutena. Lisäksi tarvittiin pyörä, jota voitiin valmistaa suuria määriä lyhyessä ajassa sekä asentaa nopeasti ja yksinkertaisesti.


Ratkaisu

Muovikaksoispyörä LKDG-PUA 100G-RA-00Vakauden perusteella suosittelimme asiakkaalle kierretapillista muovista kaksoispyörää LKDG-PUA, jonka pyörän halkaisija on 100 mm ja kokonaiskorkeus vain 121 mm ja jossa on leveä kosketusala. Jotta hengityskone pysyisi turvallisesti paikallaan, siihen valittiin kaksi jarrutonta ja kaksi jarrullista kääntöpyörää, joissa on RadStop-pyörälukitus. Sileät pinnat on helppo puhdistaa, ja ne vastaavat terveydenhuollon tiukkoja hygieniavaatimuksia.

Pyörien mallinnuksen ja teknisen hyväksyntäprosessin aikana myös kokoonpanoprosessista keskusteltiin vielä uudelleen, jotta siitä saatiin mahdollisimman tehokas ja edullinen. Olisi ollut liian työlästä asentaa suureen määrään laitteita jokainen pyörä kuusiokoloavaimella, joten asiakas pyysi Blickleltä ehdotusta, miten asennusta voitaisiin nopeuttaa. Ratkaisuna oli lopulta pyörän ja kierretapin valmistaminen erillisinä: Asiakas on muokannut laitteita niin, että hengityskoneen neljässä tukijalassa on jo valmiiksi sisäkierre. Näin asiakas pystyy vaivattomasti ruuvaamaan irtonaisen kierretapin vaunun runkoon akkuporakoneella. Lopulta pyörä napsautetaan alapuolelta paikalleen.


Lopputulos

LKDG-PUA-pyörämme toimitetaan erillisenä kahden jarrullisen ja kahden jarruttoman pyörän sekä neljän irtonaisen kierretapin sarjana. Näin pyörät voidaan asentaa edullisesti ja nopeasti. Kun kyseessä on Blicklen valikoiman vakiotuote, pystymme sopimaan asiakkaan kanssa aikataulun mukaisesta valmistelusta ja nopeasta toimituksesta ja takaamaan samalla korkean laadun


Pakkauksen sisältö:

  • 2 jarrullista kääntöpyörää LKDG-PUA 100G-RA-00
  • 2 jarrutonta kääntöpyörää LKDG-PUA 100G-00
  • 1 kierretappi GS-LKD-M12x20

 


Tekniset tiedot ja tuotteen edut LKDG-PUA 100G-RA-00 

  • Käyttäjäystävällinen Blicklen Radstop-lukitus, joka on jalalla kevytkäyttöinen.
  • Sileät pinnat vastaavat hygieniaan ja puhdistuksen helppouteen liittyviä vaatimuksia.
  • Asiakaslähtöinen pakkausyksikkö mahdollistaa nopean asennuksen.