Luotettava kumppani ilmailu- ja avaruusteollisuudelle

Raskaan sarjan nelospyörä LSD-GTH 302K-42-FS-922097

Asiakas

… on ilmailu- ja avaruusteollisuuden kansainvälinen pioneeri. Se on myös ilmailulaitteiden, alan palveluiden ja ratkaisujen kehittämisessä, valmistamisessa sekä toimittamisessa alan globaali markkinajohtaja. Asiakkaalla on lentokoneiden ja helikoptereiden tuotantolinjoja niin Aasiassa, Euroopassa kuin Amerikassakin, ja sen tilauskanta on yli kuusinkertaistunut vuoden 2000 jälkeen.

Haasteet

Lentokonevalmistajan loppukokoonpanossa asetetaan erityisen kovia vaatimuksia logistiikan ratkaisuille. Siksi yritys etsi raskaiden mutta herkkien lentokonekomponenttien kuljetukseen kääntöpyörää, jossa varvassuoja myös puhdistaa kulkureitiltä roskat ja mahdolliset pienkomponentit. Kuljetusvälineen manuaalisen siirron vuoksi pienellä vierintävastuksella oli pyörän valinnassa merkittävä rooli.


Ratkaisumme

Blicklen raskaan sarjan hitsattu nelikkopyörä LSD-GTH 302K-42-FS-922097 varvassuojalla

Koska pyörät on tarkoitettu hyvin raskaille kuormille, päätettiin kehittää hitsaamalla valmistettu raskaan sarja kääntöpyörä neljällä pyörällä ja erittäin järeällä kääntökehällä varustettuna. Suhteellisen pieni rakennekorkeus mahdollistaa kääntörungolle suuren vakauden. Käyttämällä neljää pyörää saadaan kuorma jakautumaan hyvin suurelle alueelle. Jotta saavutetaan haluttu vierintävastus ja lattiaystävällisyys, ehdotettiin asiakkaalle valettuja Blickle Extrathane® -polyuretaanielastomeeripyöriä. Lisäksi pyörä varustettiin lankasuojalla. Siihen liitetty polyuretaanista valmistettu kaapija auraa pienet esteet tieltä ja mahdollistaa häiriöttömän ja nykimättömän kuljetuksen.


Lopputulos

Asiakkaan ensimmäisenä tavoitteena eivät olleet kustannussäästöt, vaan löytää käyttötarkoitukseen sopiva optimaalinen pyörä. Yllä esitellyllä ratkaisulla ja tinkimättömällä palveluasenteella Blickle onnistui voittamaan asiakkaan pitkäjänteisen luottamuksen puolelleen.

LSD-GTH 302K-42-FS-922097, edut ja tekniset tiedot

  • Raskaan sarjan nelospyörä hitsatulla rakenteella ja järeällä kääntökehällä
  • Pyörässä reaktiovalettu Blickle Extrathane® -polyuretaanijuoksupinta
  • Erittäin pieni vierintävastus
  • Varvassuoja johon integroitu polyuretaanikaapija