Asiakastarinat: sisälogistiikka

Materiaalien virtauksen tehokas suunnittelu

Tuotantolinja

Materiaalinkäsittelyn erikoisratkaisuja

Solving Oy on pohjanmaalla toimiva pääasiassa vientimarkkinoilla toimiva perheyritys, joka on erikoistunut materiaalinkäsittelyratkaisuihin ja AGV-laitteisiin erityisesti huomattavan raskaille kuormille sekä hankaliin olosuhteisiin.
ErgoMove 1000 käytössä

ErgoMove optimoi PCB-teollisuuden prosesseja

Kataloniassa sijaitseva Indubond on johtava patentoitujen piirilevyteollisuuden koneiden valmistaja.

Pieni rakennekorkeus mutta erittäin suuri kantavuus ja luotettavuus

Koneenrakennukseen erikoistuneella yrityksellä on tuotantolaitoksia Saksassa, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Romaniassa. Se on innovatiivisten automaatioratkaisujensa ansiosta useiden markkina-alueiden teknologiajohtaja eri puolilla maailmaa.
ErgoMove 4000 käytössä

Raskaat kuormat hallinnassa

MK-Lietz on kone- ja laiterakentamiseen erikoistunut yritys Hannoverin alueelta. Yritys arvostaa henkilökohtaista kontaktia asiakkaan kanssa.
ErgoMove 2000 käytössä

Raskaat kuljetukset kevyesti

CLAAS on leikkuupuimureiden Euroopan markkinajohtaja, ja sen pääkonttori sijaitsee Westfalenin Harsewinkelissä. Maailmanmarkkinoiden johtoasemaa se puolestaan pitää toisessa suuressa tuoteryhmässä, ajosilppureissa.

Blicklen raskaat rullat takaavat Hydro-moottoreiden turvallisen kuljetuksen

Useiden tonnien painoisten moottorien siirto turvallisesti

Asiakas: HYDRO SYSTEMS KG on siviili- ja sotilaslentokoneiden huolto-, korjaus- ja asennustöissä käytettävien koneiden ja laitteiden maailman markkinajohtaja.
ErgoMove 1000 käytössä

Blicklen ErgoMove®-voimansiirtojärjestelmä optimoi työnkulkuja

BSH Hausgeräte GmbH perustettiin vuonna 1967 Boschin ja Siemensin yhteisyritykseksi. Vuodesta 2015 lähtien BSH on ollut Bosch-ryhmän sataprosenttinen tytäryhtiö.

Varastorobotit kiskojärjestelmillä

Toisenkin robottisukupolven käytössä varastoalan huipputoimija luottaa Blicklen erittäin tarkkoihin pyöriin

Yritys lukeutuu Norjan 500 suurimman yrityksen joukkoon ja sillä on sivutoimipisteitä ympäri maailman. Heidän valmistamia automatisoituja varasto- ja keruujärjestelmiä käyttävät useat tunnetut brändit maailmanlaajuisesti.
Pelastushelikopterin kuljetusvaunu

Hätätapauksissa luotettavasti paikan päällä

Asiakas on insinööriyritys, joka on erikoistunut tilaustöiden tarjoamiseen sekä telakka-alan ratkaisuihin.
Ikkunaprofiili

Herkkäliikkeinen ja kestävä – myös suurella kuormituksella

Asiakas on erikoistunut muovin suulakepuristukseen ja on maailmanlaajuisesti johtava ikkunoissa, ovissa ja rullakaihtimissa käytettyjen muoviprofiilijärjestelmien ja muovilevyjen valmistaja. Yrityksen kotipaikka on Saksassa.
Autotehdas

Optimaalinen käsiteltävyys ja hiljainen kulku

Asiakason tsekkiläinen auto- ja moottorivalmistaja, joka kuuluu saksalaiseen autokonserniin. Ajoneuvovalmistajalla on pelkästään Tsekissä noin 33 000 työntekijää ja se myi vuonna 2017 1,2 miljoonaa autoa, mikä vastaa noin 16 miljardin euron liikevaihtoa.
Kelakuljetin

Luotettavaa kuljetusta raskaille kuormille

Asiakas pitää pääkonttoriaan Etelä-Ruotsissa. Heidän insinöörinsä ovat työskennelleet koneenrakennusalalla jo yli 30 vuotta, erityisesti puristus- ja valmistusalalla sekä auto-, ilmailu- ja tuulivoimateollisuudessa. Heidän ydinosaamistaan on raskaiden ja haastavanmuotoisten kuormien nostaminen, kääntäminen ja kuljettaminen.
Paketit suoraan näppäimistöltä – postilogistiikka

Paketit sujuvasti koko maailmaan Blicklen postilogistiikan erikoispyörien avulla

Asiakas on laajalla tuoterepertuaarilla toimiva amerikkalainen pörssinoteerattu verkkokauppayhtiö. Integroidulla myyntialustalla muutkin yritykset tai jopa yksityishenkilöt voivat myydä verkkokaupassa uusia ja käytettyjä tavaroita.
SSB:n halli

Kontakti alustaan myös vaativissa oloissa

SBB (Die Schweizerischen Bundesbahnen) on Sveitsin kansallinen rautatieyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee maan pääkaupungissa Bernissä. SBB kuljettaa vuosittain yli 458 miljoonaa henkilöä ja päivittäin jopa 175 000 tonnia rahtia.
Autotehtaan valmistuslinja:

Kompakti rakenne tuo kustannussäästöjä

Asiakas on saksalainen autonvalmistaja, joka on ollut jo vuosien ajan yksi premium- ja urheiluautosegmentin johtavista toimijoista. Vuonna 2017 konsernin yli 88 000 työntekijää ja yli 1,9 miljoonaa toimitettua autoa loivat noin 60 miljardin euron liikevaihdon.
Vihivaunut (AVG)

Energiatehokas, kiitos optimoidun juoksupintageometrian

Itävaltalainen yritys kehittää ja valmistaa 15 vuoden kokemuksella ratkaisuja sisälogistiikkaan. Toimitusketjujen hallinnan spesialistien ohella myös automaatioteknikot ja ohjelmistokehittäjät ratkovat logistiikkalaitosten suunnittelun, optimoinnin ja toteutuksen monitahoisia ongelmia.
Vihivaunut (AVG)

Blicklen pyöräratkaisu turvajarrulla liikuttaa itsenäistä kuljetinjärjestelmää

Asiakas on saksalainen maailmanlaajuisesti toimiva perheyhtiö. Sen yli 17 000 työntekijää kehittävät menestyksellisesti eri aloille kuljetinjärjestelmiä ja niihin yksilöllisiä vetolaitteistoratkaisuja.
Lentokone lentoasemahallissa

Luotettava kumppani ilmailu- ja avaruusteollisuudelle

Asiakas on ilmailu- ja avaruusteollisuuden kansainvälinen pioneeri. Se on myös ilmailulaitteiden, alan palveluiden ja ratkaisujen kehittämisessä, valmistamisessa sekä toimittamisessa alan globaali markkinajohtaja.