Tervetuloa Blickle Pyörät

Perheyritys vuodesta 1953

Olemme vuosikymmenestä toiseen yksi johtavista pyörävalmistajista. Se edellyttää vanhaa ja uutta: luotettavuutta ja innovointia. Blickle on valmistanut korkealaatuisia pyöriä jo vuodesta 1953 ja on yksi alan suurimmista toimijoista maailmanlaajuisesti tuotantomäärissä, valikoimassa ja laadussa mitattuna.

Tavoitteemme on yksinkertainen: kehittää paras pyörä jokaiseen käyttökohteeseen. Keksimme pyörän uudelleen joka päivä – apunamme ovat loistavat ideat, vahva innovointi, materiaali- ja valmistustekniikan osaaminen, luova ajattelu, pitkä kokemus sekä motivoituneet ja sitoutuneet työntekijät.

Päätoimipaikkamme on Rosenfeldissä Saksan Schwabenissa, mikä kertoo sitoutumisesta saksalaisiin juuriimme ja laatuun. Hyödynnämme uusinta valmistustekniikkaa ja automaatiota. Blickle tunnetaan ympäri maailman korkealaatuisten, pitkäikäisten ja huoltovapaiden pyörien valmistajana – Made in Germany.

Maailmanlaajuinen edustus

Kansainvälisesti toimiva Blickle-konserni työllistää yli 1.200 henkilöä, joista yli 900 työskentelee yhtiön päätoimipaikassa Saksan Rosenfeldissä. Sen lisäksi Blicklellä on 20 myyntiyhtiötä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa sekä muita varastoivia maahantuojia ja edustajia 120 maassa eri puolilla maailmaa. Ympäristösitoumuksemme ansiosta meille myönnettiin vuonna 2012 ISO 14001 -sertifikaatti, joka vahvisti entisestään Blicklen mainetta eteenpäin katsovana ja ympäristötietoisena yrityksenä.

Blickle-tuotehaku

Blickle ErgoMove®

Ergonomic and safe e-mobility solutions for every working person
Kontakt icon
Tarvitsetko apua?

+358 9 540 7520

 

Myyntipalvelumme ja -edustajamme ovat tukenasi. Soita

 

tai käytä yhteydenottolomakettamme.

Blicklen yritysesittelyvideo

Tutustu Blicklen toimintaan kurkistamalla kulissien taakse. Esittelemme sinulle yrityksen kaikki osa-alueet. 

Voiko pyörän keksiä uudelleen?

Me Blicklellä teemme niin joka päivä.

Blickle-uutiset

Ajankohtaisia uutisia Blicklen pyöristä löydät uutisosiostamme. Uudet tuotteet, tapahtumat, messut – täältä saat tiedon kaikesta!

Blicklen vuosikatsaus 2022

Vuosikatsaus 2022

25.02.2022
Vuoden 2022 alussa kaikki toivoivat, että poikkeuksellisten koronavuosien jälkeen normaalius palaisi ja talousolot vakiintuisivat.
Reinhold Blickle

Blickle Asiakastyytyväisyystutkimus 2022

12.07.2021
"Mittaamme työmme onnistumista asiakkaidemme tyytyväisyydellä. Tyytyväiset asiakkaat ovat tärkeä ja jatkuva motivaation lähde meille Blicklessä", korostaa Reinhold Blickle, Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG:n toimitusjohtaja.

Blickle Live – maailmanlaajuisesti

Edustamme useilla messuilla ympäri maailman. Tule tapaamaan meitä!
EURO EXPO
Stora Enso Arena (BSM-Hallen) Blomsterstigen 2, 784 68 Borlänge
Borlänge, Sweden
EURO EXPO
Mattsborgen (Örnsköldsviks Tennisklubb) Eriksgatan 2, 892 51 Domsjö
Örnsköldsvik, Sweden
Ura Blicklellä

Ura Blicklellä

Löydä itsellesi sopiva työ

Osaaminen ei tunne rajoja

Tuotanto: Saksassa. Jakelu: kaikkialla maailmassa.